Let It Ride – helppo ja tuottoisa pokeripeli

Let It Ride -pokerin säännöt ovat suhteellisen yksinkertaiset ja helpot muistaa. Useimmat kasinot tarjoavat siitä ilmaisversiota, jollaisessa voit hioa taitojasi ennen todellisia pelejä. Let It Ride -pokeri tarjoaa hyvät voittomahdollisuudet, sillä talon etu vain 3,6% virheettömällä pelillä pelattuna.

Let It Ride on pokeripeli, jota pelataan blackjack-tyyppisessä pöydässä tavallisella 52:n kortin pakalla. Pelaajat yrittävät saada 10-parin tai paremman, ja yhtäaikaisia panoksia voi olla enimmillään kolme. Panokset laitetaan pelaajan näkökulmasta pöydän oikeaan laitaan. Kuten on laita video pokerissakin, eivät pelaajat pelaa toisiaan tai jakajaa vastaan – voittoja maksetaan käsien arvojen mukaisesti. Kukin pelaaja yhdistää omat kolme korttiaan kahden community-kortin kanssa, muodostaen lopullisen kätensä.
Let It Ride -pelin kulku ja säännöt

Pelaajat tekevät kolme samansuuruista panosta kolmeen ympyrään, jotka on merkitty oikealta vasemmalle “1”, “2” ja “$”. Jakaja jakaa kullekin pelaajalle kolme korttia ja kaksi community-korttia itselleen, joista kaikki ovat paljastamattomia.

Kun pelaaja on katsonut korttejaan, hän voi peruuttaa panoksensa 1-ympyrässä tai pitää sen pelissä. Jos pelaaja päättää pitää panoksen pöydässä, pysyy se siinä käden loppuun saakka. Ja jos panos otetaan pois pelistä, sitä ei voi laittaa takaisin peliin ennen käden loppua.

Jakaja paljastaa toisen korteistaan. Pelaaja voi vetää 2-ympyrän panoksensa pelistä tai jatkaa sen kanssa. Hänen päätöksensä ensimmäisen ympyrän suhteen ei vaikuta tässä vaiheessa. Kun pelaaja on tehnyt päätöksensä toisen panoksen suhteen, hän ei voi vaikuttaa enempää panoksiinsa; $-panosta ei voi poistaa pelistä.

Lopuksi jakaja kääntää toisen korttinsa, mikä määrittää pelaajien lopulliset kädet.

Jos pelaajan viiden kortin kädestä ei löydy 10-paria tai parempaa, korjaa jakaja talteen pelaajan yhä pelissä olevat panokset. Jos kenellä tahansa pelaajista on 10-pari tai parempi käsi, maksaa jakaja pelaajalle yhä pelissä olevien panosten ja voittopöydän mukaisesti.
Esimerkkipeli:

Pelaajalla on kolme 15$-panosta ympyröissä ja hänelle jaetaan 2 vitosta ja jätkä. Hän vetää 1-ympyrän panoksen pois pelistä. Ensimmäinen jakajan paljastama kortti on 5. Nyt pelaajalla on kolmoset (5-5-5) ja hän on varma voittaja, jotenka hän jättää 2-ympyrän panoksen peliin. Jakajan toinen kortti paljastuu 9:ksi, mikä ei paranna pelaajan kättä. Häneltä löytyy kuitenkin voittavat kolmoset. Tuon käden voittosuhde on 3:1, jotenka jakaja maksaa hänelle 45$ $-panoksesta ja 45$ 2-panoksesta. Pelaaja voittaa 90$.

Bryon Passmore