Andruchi-panostusjärjestelmä

Vaikka sarja pyörän pyöräytyksiä antaa sattumanvaraisia numeroita, tämän järjestelmän mukaan ainakin jokin numero voittaa 8 kertaa ennen kuin sama tapahtuu jollekin toiselle luvulle. Andurchin mukaan onnekkaita numeroita on olemassa ja sen ydinajatus on tunnistaa ne. Se perustuu oletukselle, että sattumanvaraisista numeroista löytyy sarjoja. Andruchi-järjestelmässä pyritään olemaan tietoisia toistuvista numeroista. Pelaaja voi pitää kirjaa esiintyneistä numeroista löytääkseen ne oikeat vaikkapa tusinan tai 20 kierroksen ajalta.

Kannattaa huomioida että Andruchi on täysi vastakohta toiselle tunnetulle rulettistrategialle, jossa pelaaja käy pöydän läpi street-, corner- ja double street -vedoilla. Tuossa järjestelmässä pelaaja odottaa, että toistuvat numerot eivät toistu enää johonkin aikaan, kun taas Andrucia käyttävä uskoo päin vastoin. Andruchin perusidea on se, että ensin pelaaja tunnistaa usein toistuvan numeron ja laittaa sitten sille panoksensa, koska hän odottaa sen toistuvan uudestaan.

Yksi kiinnostava seikka on se, että tässä järjestelmässä pelaaja laittaa useimmiten rahansa epätodennäköisimmille vedoille eli straight up:lle, kun taas muissa järjestelmissä toimitaan monipuolisemmin. Useimmat rulettipelaajat pitävät straight up -vetoa huonoimpana vaihtoehtona, mutta koska se maksaa suhteessa 35:1, on Andruchi-järjestelmän vetovoima helppo ymmärtää. Andruchia on helpompi käyttää nettikasinoissa kuin niiden todellisen maailman vastineissa. Pelaaja saa määrittää itse pelin tahdin ja päättää, milloin aloittaa kierroksen. Koska netissä pelaava saa tehdä niin paljon muistiinpanoja kuin haluaa, voi hän pitää niin pitkää listaa esiin tulleista numeroista kuin haluaa.

Bryon Passmore